Bryllupsfotografering – søker du en fotograf?

Å skape en bok som følger bryllupsdagen fra begynnelsen til festen starter, er noe av det morsomste jeg gjør – jeg har utviklet «streetphoto» konseptet for bryllupsfotografering. Er konstant tilstede, veldig nær og fotodokumenterer når ingen vet. Dette blir mer et dokumentarisk og ærligere uttrykk, printer ut hver side og binder sammen til en bok. I tillegg setter jeg av ønsket tid til vanlige oppstilte bilder. Ta kontakt for mer informasjon …

De tre første radene med to bilder i hver rad, er et lite utsnitt av en bryllupsbok i «street photo» formatet. Med dette oppdraget var jeg også med i forkant av bryllupet – Brudgom måtte finne, tilpasse og prøve nye dresser til bryllupsdagen.

Under vises «Girlpower» – bildet ble også brukt som takkekort.

Søsknene i bryllupet utfordrer kulturelle koder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *